Розпродаж!
,

Чоловічий гель-шампунь для душу UNICE Influence, 250 мл

Оригінальна ціна: 135.00 Грн..Поточна ціна: 99.00 Грн..

Розроблений спеціально для чоловіків універсальний засіб ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ шкіри, у тому ЧИСЛІ найбільш чутливої.

Артикул: 6502001 Категорії: ,

Шампунь-гель для душу Influence UNICE for Men
Розроблений спеціально для чоловіків універсальний засіб ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ шкіри, у тому ЧИСЛІ найбільш чутливої. Ексклюзивна формула поєднує в собі шампунь та гель для душу, який дбайливо очищає, інтенсивно живить і зволожує шкіру і волосся. Після кожного застосування на тілі залишаться легкий аромат і відчуття комфорту.
Склад / Ingredients: Aqua. Sodium Laureth Sulfate. Coco-Glucoside, Cocamidoprooyl Betaine. Sodium Chloride. Glycereth-2 Cocoate, Menthol. Polyquaternium-10, Disodium EDTA. Citric Acid, Parfum. Sodium Benzoate. Sodium Sulfate. Limonene, Cl 42090
Спосіб застосування: невелику кількість засобу оівномірно нанесіть на вологу шкіру до утворення піни, злегка промасажуйте, змийте водою. Умови застереження: при попаданні в очі ретельно промити водою. Протипоказання і запобіжні заходи: не використовувати при індивідуальному несприйнятті компонентів шампуня-геля для душу. Використовувати за призначенням. Не використовувати для тварин. При виникненні алергічних реакцій припинити використання. Зберігати подалі від дітей.

Бренд

UNICE

Стать

Чоловічі

Кошик
Прокрутка до верху