,

Скраб для ніг Unice, 125 мл

95.00 Грн.

Скраб для ніг Unice ретельно відлущує омертвілі клітини з поверхні стоп завдяки дрібним частинкам абрикосових кісточок та каоліну.

Артикул: 3410002 Категорії: ,

Скраб для ніг Unice ретельно відлущує омертвілі клітини з поверхні стоп завдяки дрібним частинкам абрикосових кісточок та каоліну. Масло ши у складі скрабу чудово живить та пом‘якшує шкіру ніг. Гарантуємо: зовсім скоро ти помітиш, що таких доглянутих стоп ти ще ніколи не мала!
Склад: Вода, спирт цетеариловий, каолін, скрабуючі частинки абрикосових кісточок, рідкий парафін (мінеральна олія), цетеарет-20, пропіленгліколь, стеаринова кислота, феноксиетанол, пальмітинова кислота, віддушка, карбомер, триетаноламін, олія з гілок сосни, масло ши, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, токоферилацетат (вітамін Е).
Спосіб застосування: Нанести скраб на стопи після душу або ванни та легко помасажувати шкіру. Ретельно змити водою та витерти стопи насухо. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не наносити на подразнену шкіру. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху