,

Натуральне мило Unice з фісташкою, 100 г

115.00 Грн.

Універсальна фісташкова олія ідеальна для повноцінного догляду за собою.

Артикул: 5705017 Категорії: ,

Універсальна фісташкова олія ідеальна для повноцінного догляду за собою. Вона прекрасно живить, пом’якшує та зволожує шкіру обличчя та тіла, а також підходить як для жирного, так і для сухого волосся. Натуральне фісташкове мило відмінно очищає шкіру, видаляє омертвілі клітини епідермісу та розблоковує пори. А за регулярного використання для миття голови мило з олією фісташки допомагає запобігти утворенню лупи та попереджає надмірну жирність шкіри голови.
Склад: Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, олія фісташки, гліцерин, хлористий натрій, тетранатрію ЕДТА, тетранатрію етидронат (ОЕДФ), бензилсаліцилат, лімонен, ліналоол, цитронелол, гераніол
Спосіб застосування: Намилити милом обличчя. Залишити на 1-2 хвилини, після чого змити теплою водою. При використанні для миття голови намилити милом вологе волосся, зачекати 1-2 хвилини, після чого змити теплою водою. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. При виникненні алергічної реакції звернутися до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху