,

Натуральне мило Unice з перлинною пудрою, 100 г

115.00 Грн.

Завдяки амінокислотам, кальцію та мікроелементам, що містяться в перлинній пудрі, вона має безліч переваг для здоров’я шкіри.

Артикул: 5705013 Категорії: ,

Завдяки амінокислотам, кальцію та мікроелементам, що містяться в перлинній пудрі, вона має безліч переваг для здоров’я шкіри. Натуральне мило на основі перлинної пудри підтримує належний рівень вологи в клітинах шкіри та оздоровлює її. Крім того, мило м‘яко відбілює та вирівнює тон шкіри завдяки освітлюючим властивостям перлинної пудри. Дозволь собі бути завжди молодою і прекрасною!
Склад: Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, пропіленгліколь, бісульфіт натрію, сульфіт натрію, динатрій ЕДТА, екстракт з листя мучниці звичайної, екстракт з листя винограду, екстракт квітів деревію звичайного, екстракт квітів вересу звичайного, феноксиетанол, гліцерин, хлористий натрій, перлинна пудра, тетранатрій ЕДТА, тетранатрію етидронат (ОЕДФ), ліналоол, бензилсаліцилат, кумарин, альфа-ізометил іонон, гераніол, цитронелол
Спосіб застосування: Після вмивання великою кількістю мильної піни залишити її на обличчі як маску на 2-3 хвилини, після чого змити теплою водою. Для використання під час прийняття душу спінити мило гарячою водою та нанести на все тіло, зачекати деякий час, потім змити теплою водою. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. При виникненні алергічної реакції звернутися до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху