,

Молочко для тіла Unice з прополісом і мигдалем, 400 мл

165.00 Грн.

Сенсаційне зволоження для шкіри будь-якого типу!

Артикул: 3408017 Категорії: ,

Сенсаційне зволоження для шкіри будь-якого типу! Формула з екстрактами мигдалю та прополісу зволожує шкіру завдяки гліцерину та вітаміну Е. Молочко заспокоює, захищає та відновлює суху шкіру. Має приємний аромат, який надовго залишається на тілі.
Склад: Вода, гліцерин, ізопропілпальмітат, каприловий/каприновий тригліцерид, цетеарет-20, диметикон, пропіленгліколь, феноксиетанол, віддушка, карбомер, поліакрилат натрію, триетаноламін, етилгексилгліцерин, гідрований полідецен, тридецет-6, токоферилацетат (вітамін Е), екстракт мигдалю, C11-13-ізопарафін, екстракт прополісу, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, сорбат калію.
Спосіб застосування: Необхідну кількість молочка нанести на тіло масажними рухами. Ідеально підходить для щоденного застосування. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху