Розпродаж!
,

Крем для ніг Unice The Captain для чоловіків, 200 мл

Оригінальна ціна: 165.00 Грн..Поточна ціна: 99.00 Грн..

Розроблений спеціально для чоловіків, крем для ніг The Captain пом’якшує сухі та загрубілі ділянки шкіри, усуває потрісканість, надає стопам доглянутий вигляд.

Артикул: 3410006 Категорії: ,

Бути брутальним не означає мати загрубілу шкіру! Розроблений спеціально для чоловіків, крем для ніг The Captain пом’якшує сухі та загрубілі ділянки шкіри, усуває потрісканість, надає стопам доглянутий вигляд. Практичний та ефективний засіб легко поглинається та не залишає відчуття жирності. Має приємний аромат.
Склад: Вода, сечовина, гліцерил стеарат, спирт цетеариловий, гліцерин, рідкий парафін (мінеральна олія), цетеарет-20, стеаринова кислота, пальмітинова кислота, феноксиетанол, диметикон, віддушка, карбомер, алантоїн, триетаноламін, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, бензофенон-4, масло ши, токоферилацетат (вітамін Е), ліналоол, лімонен, гераніол, CI 42090
Спосіб застосування: Нанести достатню кількість крему масажними рухами на всю поверхню стоп, починаючи з п’ят. Підходить для щоденного використання. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Стать

Чоловічі

Кошик
Прокрутка до верху