,

Антибактеріальний гель для рук Gian, 45 мл

39.00 Грн.

Антибактеріальний гель для рук Gian забезпечує гігієну рук, коли немає можливості скористатися милом.

Артикул: 3704004 Категорії: ,

Антибактеріальний гель для рук Gian забезпечує гігієну рук, коли немає можливості скористатися милом. Вміст спирту 70%. Завдяки активній формулі з потужними бактерицидними властивостями він ретельно усуває мікроби та патогенні мікроорганізми. Він не залишає після використання відчуття стягнутості або липкості. Антисептик економно витрачається і легко поміщається навіть в невеликий жіночий клатч. Крім того, антисептик Gian володіє чудовими пом’якшуючими і заспокійливими властивостям. Він має легкий ненав’язливий аромат і насичену гелеву консистенцію.
Захистіть себе від коронавірусу!
Склад: Ethyl Alcohol, Aqua, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Mannitol, Cellulose, Hydroxyprepylmathyl-cellulose, CI 77007, Tocopheryl Acetate, Parfum, Butylphenyl methylpropinal, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate
Застосування: Нанесіть необхідну кількість гелю на шкіру рук, ретельно розподіліть засіб по всій поверхні впродовж 20-30 секунд, до повного висихання. • Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води.

Кошик
Прокрутка до верху