,

Денний відновлюючий крем проти зморшок Biotinne Care, 50 мл

445.00 Грн.

Справжня знахідка для жінок, які дбайливо піклуються про стан своєї шкіри!

Артикул: 4109105 Категорії: ,

Справжня знахідка для жінок, які дбайливо піклуються про стан своєї шкіри! Крем має приємну консистенцію, легко розподіляється, швидко вбирається і має матовий фініш, що дозволяє з комфортом наносити макіяж. У складі засобу міститься комплекс пептидів, які, взаємодіючі з іншими компонентами, покращують процеси відновлення шкіри, підвищують її еластичність і розгладжують ненависні зморшки. Крем інтенсивно живить і зволожує шкіру, проникає глибоко в клітини, наповнює їх енергією та корисними речовинами, надаючи обличчю сяяння і вирівнюючи його тон.
Склад: Аква , ізостеарил ізостеарат, С9-12 алкан, сквалан, полігліцерил-3 метилглюкози дистеарат, гліцерил стеарат SE, масло Butyrospermum Parkii, цетеариловий спирт, диметикон, гліцерин, пропандіол, бутиленгліколь, ретинол, олія гліцину сої, етилгексиха, екстракт гліцерину кори, енанті Натрію PCA, натрію лактат, аргінін, аспарагінова кислота, PCA, гліцин, аланін, серин, валін, пролін, треонін, ізолейцин, гістидин, фенілаланін, феноксіетанол, Xa Nthan Gum, крохмаль октенілсукцинат алюмінію, олеанолова кислота, молочна кислота, BHT.
Застосування: Нанесіть невелику кількість крему на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Акуратно розподілити по шкірі і залишити до повного вбирання. Крем слід використовувати вранці, бажано щодня. Косметика швидко вбирається і може наноситися під макіяж. Ми рекомендуємо використовувати його з іншими продуктами SLOW AGE SKIN.

Бренд

BIOTINNE

Кошик
Прокрутка до верху