Розпродаж!
,

Гель-пілінг з екстрактом огірка Unice, 170 мл

Оригінальна ціна: 205.00 Грн..Поточна ціна: 150.00 Грн..

Гель-пілінг Unice, що містить натуральні екстракти огірка та перцевої м’яти, cпеціально розроблений для шкіри обличчя, рук і ніг, які зазвичай зазнають несприятливого впливу зовнішніх факторів.

Артикул: 3409040 Категорії: ,

Гель-пілінг Unice, що містить натуральні екстракти огірка та перцевої м’яти, cпеціально розроблений для шкіри обличчя, рук і ніг, які зазвичай зазнають несприятливого впливу зовнішніх факторів. Засіб допомагає видалити зі шкіри мертві клітини, забруднення та шкірний жир із пор, водночас утримуючи вологу в епідермісі.
Склад: Aqua, Propylene Glycol, Carbomer, Cetrimonium Chloride, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Ascorbic Acid
Спосіб застосування: Нанести на шкіру масажними рухами, після чого змити теплою водою. У разі необхідності повторити процедуру. Використовувати двічі на тиждень. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. При виникненні подразнення припинити використання.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху