,

Тонізуючий міст для обличчя Petite Maison, 100 мл

325.00 Грн.

Цього літа скажи “Ні” матовості!

Артикул: 3409019 Категорії: ,

Цього літа скажи “Ні” матовості! В будь-який час, у будь-якому місці міст з гіалуроновою кислотою, вітаміном С, рожевим помело та екстрактом квітів маргаритки зволожить і приємно освіжить обличчя, сповнить шкіру природним сяянням.
Склад: Aqua (Water), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Alcohol Denat., Phenethyl Alcohol, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract, Disodium Phosphate, CI 16035 (FD&C Red No.40)
Спосіб застосування: Закрийте очі і розпиліть міст на очищену шкіру обличчя з відстані приблизно 20-30 см. Наносити в міру необхідності. Не потребує змивання. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати при кімнатній температурі. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів.

Кошик
Прокрутка до верху