Розпродаж!
,

Крем для обличчя Unice з алое вера, 70 мл

Оригінальна ціна: 125.00 Грн..Поточна ціна: 85.00 Грн..

Ніжний крем з натуральним соком алое вера здатний впоратися з будь-яким, навіть надскладним, завданням!

Артикул: 3409058 Категорії: ,

Ніжний крем з натуральним соком алое вера здатний впоратися з будь-яким, навіть надскладним, завданням! Йому під силу: підтримувати правильний рівень вологи, готувати шкіру до мейкапу, дарувати доглянутий та здоровий колір обличчя, а також знімати запальні процеси. Збагачена жожоба, маслом ши та олією макадамії формула крему забезпечує оптимальний щоденний догляд за обличчям. Ще одна перевага продукту – його надлегка текстура, яка зовсім не відчутна на шкірі. Особливо рекомендований для сухої та зневодненої шкіри. Не містить парабенів.
Склад: Вода, гліцерин, спирт цетеариловий, спирт цетиловий, ізопропілміристат, цетеарет-20, диметикон, олія насіння соняшнику, поліакрилат натрію, олія абрикосових кісточок, масло ши, міристил міристат, гідрогенізований полідецен, бензоат натрію, віддушка, карбомер, сорбат калію, пентаеритритилтетра-ді-Т-бутил гідроксигідроциннамат, олія макадамії, сік листя алое вера, тридецет-6, гідроксид натрію, бензофенон-4, екстракт насіння жожоба, C11-13-ізопарафін, алантоїн, пантенол, токоферол, лимонна кислота, гексилциннамаль, ліналоол, евгенол, альфа-Ізометил іонон, цитронелол, CI 19140, CI 42090
Спосіб застосування: Вранці та ввечері наносити крем легкими масажними рухами на чисту шкіру обличчя. Ідеально підходить для щоденного використання. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху