,

Маска для обличчя з рожевої глини Unice, 10 г

25.00 Грн.

Маска з рожевою глиною UNICE Glow-Up допоможе глибоко очистити шкіру й позбавить її надлишків шкірного жиру.

Артикул: 3409050 Категорії: ,

Маска з рожевою глиною UNICE Glow-Up допоможе глибоко очистити шкіру й позбавить її надлишків шкірного жиру. Формула з екстрактом рожевого помело, рожевою глиною та маслом ши підтримає баланс вологи в клітинах, м’яко очистить, не пересушуючи шкіру, вирівняє її поверхню та навіть звузить пори! Підходить для власниць як жирної, так і сухої й тонкої шкіри.
Склад: Aqua (Water), Kaolin, Glycerin, Bentonite, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Clay, Citric Acid, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, CI 28440, CI 16255
Спосіб застосування: Нанести маску на чисту й суху шкіру. Залишити на 10-15 хвилин, потім ретельно змити теплою водою. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати прямого контакту з чутливою зоною очей. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення припинити використання.

Бренд

UNICE

Кошик
Прокрутка до верху